Billedbog

MILLE OG PNEUS INVITERER TIL JULESJOV

Søndag d. 7. december inviterede Mille og Pneus til julesjov. 5 havde meldt sig, men der kom  desværre et enkelt afbud.   Dagen startede med at hilse på mor Mille og far Pneus. Så var det tid til at få lavet et poteaftryk i gips, som man fik med hjem. Der efter fik alle en tur på agilitybanen.                 
Her var der udfordringer for de hvalpene med forhindringer som balancebræt, tunnel, højdespring, ringspring og slalomgang. Efter det var det tid til at spille "Find den rigtige bold", og til sidst var der mulighed for at prøve kræfter med en tur i trillebøren. Efter det var der fri leg for hvalpene, og menneskene fik sig en tår glögg, kakao, sodavand og lidt at spise i form af æbleskiver og andet guf.                               
Så var det blevet tid til en lille gættekonkurrence, og pointene blev lagt sammen med dagens tidligere prøver, og en vinder blev fundet. Det blev Team Lucca, der kom ind på 1. pladsen med 37 point. På 2. pladsen kom Team Nemo med 34 point og på 3. og 4. pladsen kom henholdsvis Team Nicki med 32 point og Team Venus med 30 point. Et stort tillykke til alle. Efter præmieoverrækkelsen med diplomer, præmier og medaljer, gik vi alle en fælles tur i skoven.
Dagen sluttede af med julegaver og godteposer til hundene og godteposer til børnene.
Jeg vil gerne slutte af med at sige tak for den fine deltagelse og gaver, samt for jeres søde måde at være på.
April

Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.